HBO stopt per direct met Luck

Kwaliteitszender HBO stopt per direct met de televisieserie Luck, die gaat over de wereld van paardenracerij. Aanleiding is de dood van een derde paard in korte tijd. De producenten David Milch en Michael Mann laten het volgende weten:

”We hebben altijd vastgehouden aan de zwaarst mogelijk veiligheidsmaatregelen, maar ongelukken gebeuren en we kunnen niet garanderen dat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Derhalve zijn we tot deze moeilijke beslissing gekomen”.

De succesvolle dramaserie Luck was bezig met zijn tweede seizoen. In de serie waren hoofdrollen weggelegd voor Nick Nolte en Dustin Hoffman. Volgens de producers is er een kleine kans op een vervolg van de serie.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<