Aldi biedt smart televisie aan

Het is al langer bekend dat superstunter Aldi, waar overigens opvallend vaak dure auto’s voor de deur staan, in de elektronica zit. Of het werkelijk in de schappen ligt, is de vraag, vaak zijn het lokkers met slechts 1 of geen artikelen in de winkel. De nieuwste lokker is en 42″ televisie van MTLogic, een onderdeel van AudioSonic. De vraagprijs zal rond de 700,- euro liggen en op zich is dat niet zo spectaculair, wel dat er verschillende apps op draaien. De smart televisie biedt¬†Twitter, Facebook, NOS Nieuws, VI, Buienradar, IMDb en YouTube aan en heeft een browser aan boord. Een Fly Mouse wordt extra bijgeleverd, wat voor gebruik van de apps handig is en een QWERTY toetsenbord.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<