Een terugblik op 2012

12:55: “Met Patricia Unger van Ad Hoc, ik belde om te zeggen dat de afspraak van vanmiddag niet doorgaat, het pand is net verhuurd”.
“Hoe bedoel je, ik sta nu voor het pand op je te wachten!”, antwoorde ik.
“Precies zoals ik het je zeg, het pand is aan iemand anders verhuurd.”
“Euh, we hebben over vijf minuten een bezichting afgesproken met de intentie om te tekenen.”, reageerde ik lichtelijk aangeslagen.
“Ja, sorry, ik kan er niks meer aan doen.”
“Aan sorry heb ik niks Patricia, sterker nog, ik vind het een hele vreemde gang zaken. Gistermiddag belde je me op voor een pand, ik reed er meteen heen en belde je terug om je te vertellen dat ik het zie zitten. Vanmiddag zou slechts een formaliteit zijn!”, mijn verbazing is ondertussen omgeslagen in irritatie.
“Nogmaals excuses en ik zal er voor zorgen dat je de volgende keer echt de eerste bent.”
“Nee Patricia, er komt geen volgende keer meer, bij deze wil ik ook geen gebruik meer maken van jullie diensten. Bye.”, en hing op.
 logo adhoc
2012 was een bewogen jaar voor Unique Music en bovenstaand akkefietje tekent voor onze zoektocht naar een representatieve showroom. Gelukkig zijn er veel meer leuke momenten geweest en hebben we vele nieuwe klanten blij gemaakt. Ook al hielden de meeste Nederlanders hun geld op de bank, voor ons was 2012 niet altijd kommer en kwel. Toegegeven, het derde kwartaal was ronduit slecht, maar het laatste kwartaal maakte alles goed. Ook het voorjaar, tot diep in de zomer, hebben we het behoorlijk druk gehad en de vooruitzichten zijn positief.
 meitner_ma1_front
Terugkijkend hebben we een paar mooie merken aan ons assortiment toegevoegd. AMR, Meitner en NAD Masters zijn merken om behoorlijk trots op te zijn! De door ons georganiseerde shows worden steeds groter en beter bezocht. Hierdoor blijven we gemotiveerd om hiermee door te gaan en de eerstvolgende is alweer aanstaande zaterdag. Deze keer gaan we samen met Evert van Spanjaard een audioshow geven. Evert neemt een volledig analoge set mee, wij gaan samen met YN Audio een streaming demonstratie geven op een top D/A converter: de Calyx Femto. Locatie is orgelzaal Booij, Daalmeerpad 13 te Alkmaar.
 UM logo definitief 1 met grijs vlak
In het najaar is ons team uitgebreid met Jur, hij zal in januari een showroom in Hilversum openen! En vers bloed zorgt voor nieuw elan, dus zijn we met enkele nieuwe initiatieven gestart. De gratis nieuwsbrief is hier het eerste voorbeeld van. Wil je deze ook ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@uniquemusic.nl
 
Fijne Kerst en tot zaterdag!
 
Hans,
Jur,
Robert
 
Unique Music
Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<