Nieuwe high-end Dune HD Pro mediaspeler door HDI getoond op CES

Dune HD ProDe nieuwe Dune HD Pro wordt modulair opgebouwd en bestaat uit de gewone mediaspeler en optioneel een Blu-ray speler module met extra ruimte voor hot-swappable verwisselbare harde schijven. De (derde) optionele module is de Media Server Gateway; deze heeft een 7″ LCD-scherm en vier bays voor harde schijven die in RAID 0, 1 of 5 geconfigureerd kunnen worden. Om de harde schijven te verbinden wordt gebruik gemaakt van een eigen proprietary netwerkprotocol. De mediaspeler zou op deze manier gekoppeld kunnen worden met overige Dune componenten. IPTV, VOD en OTT streaming diensten, ondersteuning voor Blu-ray en RealD 3D zijn mogelijk met de Dune HD Pro. In het hart van het systeem zit een Sigma Designs 8910 processor die 1080p video en 192 kHz 24-bit audio aankan. Ook alle denkbare videobestanden kunnen afgespeeld worden en THX Media Director wordt ondersteund.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<