Nieuwe actieve desktopspeakers van PSB

PSB Alpha PS1 voorkant 400x400De Alpha PS1 is een kleine desktopluidspreker, die ontworpen is op basis van de kennis die PSB in de afgelopen jaren heeft verkregen door gebruik te maken van de de onderzoeken van het Canadese National Research Council. Het geluid is hierdoor vloeiend en verfijnd met een mooie bassweergave. De PS1 kan je bovendien combineren met de bijpassende subwoofer (binnenkort leverbaar); de volumeregeling op de PS1 regelt meteen ook het volume van de aangesloten subwoofer. Deze actieve desktopluidspreker kan je aansluiten op je laptop, (spel)computer, tablet of smartphone. Als je een draadloos systeem wilt opbouwen kun je op de Alpha PS1 combineren met een Apple Airport Express. Als extra heeft de Alpha PS1 een USB power port voor het opladen van tablets/smartphones. De speaker is hier te bestellen.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<