Gramofon via Kickstarter te bestellen

De makers achter het FON-netwerk, het grootste WiFi-netwerk ter wereld, komen met een nieuw apparaat. Met de Gramofon zet je niet alleen een WiFi hotspot op, maar je kan er ook muziek mee streamen. Grote spelers als Spotify zijn vanaf de introductie te ontvangen en later doen Grooveshark, Soundcloud, Pandora, Deezer, Rdio en Google Play mee. Het apparaatje (met een grootte van slechts 8x8x4 cm) sluit je aan op je (draadloze) netwerk en bedien je met een iOS of Android device. Vervolgens stream je vanaf het internet je Spotify playlist of (gratis) webradio van WahWah naar je Hifi-installatie. Iedereen met een Facebook-account kan inloggen op de Gramofon.

Je kan deze gadget alleen reserveren op het crowdfunding platform Kickstarter. De eerste backers betaalden 30 tot 40 dollar (de witte versie is 10 dollar duurder dan de zwarte); helaas zijn deze ondertussen al vergeven. De 50 en 60 dollar versies zijn nog wel verkrijgbaar. Als er je 1.000 dollar voor over hebt, krijg je naast een gesigneerd exemplaar een uitnodiging voor een exclusief feest in Madrid of New York.


Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<