Sheila E. en Bootsy Collins definitief naar North Sea Jazz

Volgens Mojo Concerts is de line up van North Sea Jazz 2014 festival rond. De optredens van Sheila E. (met Candy Dulfer), Kelis en funklegende Bootsy Collins (met The Funk Unity Band) zijn bevestigd. Dit jaar bestaat het legendarische jazzlabel Blue Note Records 75 jaar en dit wordt gevierd met optredens van onder meer Jason Moran, Dr. Lonnie Smith, Bennie Golson en Gregory Porter. Ook het afscheidstournee van de Buena Vista Social Club doet het Rotterdamse festival aan.

Buena vista social club 800x524

Eerder was al bekend gemaakt dat grote artiesten als Stevie Wonder, Outkast, Hall & Oates, Pharrell Williams, Robin Thicke en Chic gaan optreden. Organisator Mojo Concerts meldt verder de komst van Lalah Hathaway, Jeff Lorber Fusion, Pharoah Sanders en Dr. John. Het North Sea Jazz vindt plaats in het weekend van 11, 12 en 13 juli in Ahoy te Rotterdam.


Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<