YouTube sluit deal met indielabels

Merlin logoYouTube heeft een overeenkomst gesloten met Merlin, die een duizendtal onafhankelijke indielabels vertegenwoordigt. Hierdoor zijn binnenkort clips van onder andere de Arctic Monkeys onafgebroken op YouTubes nieuwe betaalkanaal te zien. De clips worden niet begonnen of onderbroken met advertenties. Met de betaaldienst kunnen gebruikers ook clips bewaren en later offline bekijken. Merlin is een wereldwijde rechtenbehartiger voor met name onafhankelijke labels: de indielabels. Ze vertegenwoordigen meer dan 20.000 labels in 39 landen en werken samen met Google Play, Spotify, Deezer, Beats Music, Sony Music Unlimited, Rdio, rara.com, YouTube en Muve Music.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<