Over 3 maanden X-fi audioshow

Met de warme dagen in het verschiet zullen weinig mensen aan high end audio denken. De jongens van X-fi anders wel; zij zijn al volop bezig met de voorbereidingen van de grootste audioshow van de Benelux. Verdeeld over 45 ruimtes worden meer dan 60 exposanten verwacht, die samen meer dan 300 merken vertegenwoordigen. Naast diverse primeurs op audiogebied worden er lezingen verzorgd door Snip Records. Er gaan verschillende artiesten optreden en is er een heuse cello workshop!

X-fi audioshow 2015

Voor filmliefhebbers staat er een heuse bioscoop opgesteld, die voorzien is van de laatste snufjes op cinemagebied.

De locatie van de audioshow is NH Koningshof in Veldhoven en is geopend 26 en 27 september van 10.00 uur tot 17.00. De eerste 500 bezoekers krijgen op zaterdag en zondag een gratis cd!

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<