Corbijn krijgt het weer voor elkaar

‘s Nederlands grootste popfotograaf annex filmmaker gaat live Coldplay regisseren in Madrid. Anton Corbijn is bekend geworden met de legendarische foto’s op de albums van U2 en de film Control over de helaas te jong overleden Ian Curtis (zanger van Joy Division, pleegde zelfmoord op 23 jarige leeftijd). Ook U2’s live registratie van No line on the horizon is op de conto van Corbijn te schrijven

Chris Martin over deze gebeurtenis: “Anton Corbijn is al geruime tijd een grote held van ons, dus we zijn door het dolle heen om dit concert door zijn fotografisch oog aan de wereld te laten zien. We kunnen niet wachten om deze gebeurtenis met hem te delen en met onze fans over heel de wereld. Het gaat bijzonder worden.”

De opname staat voor 26 oktober gepland.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<