Nieuw album van de Stones?

Het leuke van het internet is het roddelcircuit en al maandenlang gonst het van de geruchten over de Stones. Ieder bandlid heeft de afgelopen tijd aangegeven of weer te willen touren of om een nieuw album te maken. Dat laatste zie ik zeker zitten, vooral de laatste albums (Voodoo Lounge, Bridges to Babylon en A Bigger Bang) vind ik ijzersterk. Hopen dat het drankprobleem van Ronnie Wood of de hersenbloeding van Keith Richards geen roet in het eten gooit. De rockers worden er niet jonger op (ze bestaan 50 jaar) en het zou wel eens de laatste stuiptrek van de grootste rock and roll band ter wereld kunnen zijn (10 nummer 1 hits, 29 studio albums, 107 singles, ontelbare bootlegs).

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<